• novoHtjeli smo biti zdravi u bolesnom svijetu!
  Što je Urbi et Orbi? Urbi et Orbi (“gradu [Rimu] i svijetu”) bio je uobičajeni uvod rimskih objava. Izraz danas označava Papino obraćanje i apostolski blagoslov namijenjen gradu Rimu iPost Htjeli smo biti zdravi u bolesnom svijetu! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 7 hours ago 30 Mar 20, 8:01am -
 • novoIsusove riječi koje oslobađaju i daju hrabrost za život: Ni ja te ne osuđujem!
  Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen.« Iv 8, 1-11 Susresti se sa samim sobom iznimno je teško. Ne znamo što ćemo sve susresti uPost Isusove riječi koje oslobađaju i daju hrabrost za život: Ni ja te ne osuđujem! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 7 hours ago 30 Mar 20, 7:56am -
 • Papa Franjo izrazio želju da Peta nedjelja korizme bude Nedjelja suza
  “Mislim na mnoge ljude koji plaču”, rekao je Papa 29. ožujka uvodeći u liturgiju za Petu nedjelju korizme u kapeli Santa Marta. Papa je, predvodeći misu u Santa Marti, podsjetio naPost Papa Franjo izrazio želju da Peta nedjelja korizme bude Nedjelja suza je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 1 day ago 29 Mar 20, 1:40pm -
 • Župa Uzvišenja Svetog Križa: Kad vidite da se približavamo vašoj zgradi iziđite na balkon za blagoslov!
  Danas počinje blagoslov župe Uzvišenja Svetog Križa Siget u Zagrebu s Presvetim Oltarskim Sakramentom. Franjevci i časne sestre koji djeluju u župi Uzvišenja Sv. Križa na Zagrebačkom Sigetu odlučili suPost Župa Uzvišenja Svetog Križa: Kad vidite da se približavamo vašoj zgradi iziđite na balkon za blagoslov! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 1 day ago 29 Mar 20, 9:52am -
 • Obasjani suncem njegove ljubavi izađimo iz svojih grobova u koje smo se zakopali zlom i grijehom!
  U našem zemaljskom životu i ono lijepo, radosno, kao i ono ružno izražavamo suzama. Samo što se prve zovu suze radosti ove druge suze žalosti i tuge. Zanimljivo je kakoPost Obasjani suncem njegove ljubavi izađimo iz svojih grobova u koje smo se zakopali zlom i grijehom! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 1 day ago 29 Mar 20, 6:03am -
 • Njemački kapucini u Münchenu svakodnevno blagoslivljaju svijet s relikvijarom Sv. Antuna!
  Njemački kapucini u Münchenu svakodnevno blagoslivljaju svijet s relikvijarom Sv. Antuna. Kapucini u Münchenu svakodnevno u večernjim satima blagoslivljaju u samostanskoj crkvi iza zatvorenih vrata nadbiskupiju, župu, grad i čitavPost Njemački kapucini u Münchenu svakodnevno blagoslivljaju svijet s relikvijarom Sv. Antuna! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 2 days ago 28 Mar 20, 11:04am -
 • Srce Isusovo, srce Franjino i srca naša
  “Blagoslovljenost svih nas katkada smo – začudo – doživljavali običnom. Ona nam se, jednostavno, podrazumijevala. Radovali smo se našim susretima – i onima dogovorenima i onima u prolazu. Radovali se iskustvu bratstva koje nas je udomljavalo u našem životnom i vjerničkom iskustvu. Gdje god da smo se susreli, prepoznavali smo se kao da stojimo pred […]Ovaj članak Srce Isusovo, srce Franjino i srca naša se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 2 days ago 28 Mar 20, 2:28pm -
 • Vjeruje se da je ikonu pred kojom je Papa sinoć molio napisao sveti Luka, a za Svetog Oca ima posebno značenje
  Slično kao i ikonu Gospe od Częstochowe vjeruje se da je i ovu ikonu pronašla sveta Helena. Svi koju su jučer pratili Papinu molitvu i nagovor na Trgu svetog Petra, mogli su primijetiti da se Sveti Otac u tišini jednim pomolio pred raspelom i pred ikonom Bogorodice s Kristom. O Čudotvornom raspelu koje je za […]Ovaj članak Vjeruje se da je ikonu pred kojom je Papa sinoć molio napisao sveti Luka, a za Svetog Oca ima posebno značenje se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 2 days ago 28 Mar 20, 10:56am -
 • Izmolite danas Akatist Presvetoj Bogorodici – biser bizantske liturgije kojeg je preporučivao Ivan Pavao II.
  U Velikom postu ili svetoj Četrdesetnici (Korizmi) Akatist Bogorodici pjeva se u subotu Četvrte nedjelje Velikog posta koja se naziva i “Akatistova subota”, odnosno danas. Sveti papa Ivan Pavao II. hvalio je Akatist Bogorodici kao „najuzvišeniji izraz Marijanske pobožnosti“ bizantske kršćanske tradicije i poticao katolike da ga mole (Rosarium Virginis Marie, 2003, 5-36). Akatist je […]Ovaj članak Izmolite danas Akatist Presvetoj Bogorodici – biser bizantske liturgije kojeg je preporučivao Ivan Pavao II. se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 2 days ago 28 Mar 20, 9:44am -
 • Kako razumjeti duhovnu pričest u vrijeme televizijskih prijenosa svete mise
  Ključ za sudjelovanje u svetoj misi na daljinu jest želja. Dokazani način za poticanje te želje je „duhovna pričest”, molitve koje izražavaju svjesnu želju da se primi sveta pričest kada se to ne može učiniti tjelesno. Sveta misa i sveta pričest. Za većinu nas one su uvijek bile tu, i nikada nismo morali o njima […]Ovaj članak Kako razumjeti duhovnu pričest u vrijeme televizijskih prijenosa svete mise se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 2 days ago 28 Mar 20, 7:43am -
 • Sedam kratkih savjeta za dobru molitvu
  Započni tako što ćeš početi moliti! Moramo moliti ako želimo vječni život. Druge mogućnosti nemamo. Bez snage molitve koja pulsira u našoj duši i uzdiže nas, bez dodira s Tvorcem života, umiremo.  Kako započeti? Započni tako što ćeš početi moliti. Molitva će te naučiti kako ćeš moliti. Pronađi vremena za molitvu, čak i kada to […]Ovaj članak Sedam kratkih savjeta za dobru molitvu se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 3 days ago 27 Mar 20, 2:30pm -
 • Pratite misu preko ekrana? Donosimo četiri savjeta kako da to učinite što pobožnije
  Sveta misa i kada se prati preko ekrana donosi nam brojne milosti. Evo kako možete poboljšati njezino praćenje. U vrijeme pandemije koronavirusa brojni vjernici odlučuju se pratiti svetu misu preko računala, TV prijemnika ili pametnog telefona. To je vrlo ohrabrujuće saznanje, no mnogi od nas nisu naviknuli na ovakvo prisustvo na misi, stoga donosimo nekoliko […]Ovaj članak Pratite misu preko ekrana? Donosimo četiri savjeta kako da to učinite što pobožnije se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 3 days ago 27 Mar 20, 11:37am -

novizivot.net

 • novoSamo je u Bogu mir, dušo moja!
  Samo je u Bogu mir koji može umiriti naša nemirna srca u ovim teškim vremenima. Usred nevolje, On nam želi dati odmor.The post Samo je u Bogu mir, dušo moja! appeared first on Novi Život.
  - 3 hours ago 30 Mar 20, 11:39am -
 • novoZašto slijediš Isusa iz daleka?
  ”Ispitajmo, pretražimo pute svoje i vratimo se Jahvi.” (Tužaljke 3,40) Žena koja nesebično ljubi svog muža nestrpljivo čeka na njegov dolazak. Suviše duga odvojenost od ljubljenog je poput mrtvila njenom duhu. Duše koje ljube svog Spasitelja čeznu vidjeti Njegovo lice i teško podnose Njegovu odsutnost. Djeci je već i prijeki pogled, ili podignut prst stvara […]The post Zašto slijediš Isusa iz daleka? appeared first on Novi Život.
  - 9 hours ago 30 Mar 20, 6:01am -
 • novoJe li Knjiga Ljetopisa predvidjela koronavirus i najezdu skakvaca?
  Je li moguće da je Knjiga Ljetopisa predvidjela ili prorekla koronavirus i najezdu skakavaca u Africi?  Uvjetni blagoslovi  Bog jednako poštuje osobu kao što poštuje narod. To znači da Boga nije briga jeste li Židov ili poganin, muško ili žensko, bogataš ili siromah. Ono za što Bog brine jest to štujete li Božjeg Sina i […]The post Je li Knjiga Ljetopisa predvidjela koronavirus i najezdu skakvaca? appeared first on Novi Život.
  - 10 hours ago 30 Mar 20, 4:21am -
 • novoAko želite iscjeljenje, morate se suočiti s istinom o sebi
  „Reknemo li da grijeha nemamo, sami sebe varamo i istine nema u nama.“ (1. Ivanova 1, 8) Uz grijeh je uvijek povezano i samozavaravanje. Kada griješite, zavaravate sami sebe zato što mislite da će vam to što činite donijeti bolje rezultate od pouzdanja u Božji plan. Ako želite prestati sebi zadavati poraze, more prestati zavaravati […]The post Ako želite iscjeljenje, morate se suočiti s istinom o sebi appeared first on Novi Život.
  - 10 hours ago 30 Mar 20, 4:06am -
 • novoBog nas izbavlja i čuva od svih vrsta zla
  Bog nas izbavlja i čuva od svih vrsta zla: vidljivih i nevidljivih. Sotona nas želi paralizirati strahom od svega što se događa oko nas, no uvijek se moramo podsjetiti da je Bog na svome prijestolju.The post Bog nas izbavlja i čuva od svih vrsta zla appeared first on Novi Život.
  - 22 hours ago 29 Mar 20, 4:21pm -
 • Što će se dogoditi s nama kada budemo čuli glas posljednje trube?
  U jednom je mjestu bio neki evanđelist. Mnogo je puta propovijedao, ali nekako je narod bio tvrd, nije mogao shvatiti što govori. Razmišljao je što da učini da ih pokrene iz tog stanja. A onda se dosjetio da će propovijedati o uzašašću i uskrsnuću. Vidio je ondje nekog pastira koji je imao trubu i pitao […]The post Što će se dogoditi s nama kada budemo čuli glas posljednje trube? appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 29 Mar 20, 11:41am -
 • Tvoja će molitva biti uslišana u pravo vrijeme
  Ponekad molitva stoji kao prosjakinja pred vratima i čeka Kralja da je ispuni onim blagoslovima koje traži. Poznato je da Gospodin daje vjeru, ali nas često i kuša dugim čekanjem. Dozvoljava da u ušima glas Njegovih službenika odzvanja kao jeka s bakrenog neba. Kucali su na zlatna vrata, ali ostala su nepokretna kao da su […]The post Tvoja će molitva biti uslišana u pravo vrijeme appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 29 Mar 20, 7:40am -
 • Što je Isus rekao o brizi?
  „Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova.“ (Matej 6,34).  Veliki teolog Charlie Brown rekao je slijedeće o brizi: „Razvio sam novu psihologiju…. Užasavam se dan po dan“.  Sada bih htio citirati jednog aktualnog teologa, pokojnog doktora Martyna Lloyd-Jonesa, koji je rekao: „Ako dopustim […]The post Što je Isus rekao o brizi? appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 29 Mar 20, 6:24am -
 • Bog kaže: ”Ne boj se, dijete moje”!
  Ljudi širom svijeta žive u strahu otkako je COVID-19 proglašen pandemijom. Što bismo mi trebali učiniti? Trebamo zazvati ”Onoga koji spašava”! Život je krhak. No ne bojte se. Koronavirus zahvatio je tisuće ljudi, uzrokujući rašireni strah među svim narodima. Što bismo mi trebali raditi u toj situaciji? David u Psalmu 51, 14 kaže: „Izbavi me […]The post Bog kaže: ”Ne boj se, dijete moje”! appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 29 Mar 20, 6:16am -

Rimokatolički portal

dnevno hr

 • NIKAD AKTUALNIJE! Proročanstvo Benedikta XVI odjekuje! Evo što slijedi…
  Ove proročke riječi pape u miru, Benedikta XVI. izrečene su 1969. godine u jednom radio govoru, a aktualizirane su nakon njegove ostavke pa opet pomalo zaboravljene, iako su nevjerojatne, proročke, teške, a opet prepune nade u Kristu Isusu. Pročitajte kako je kao kardinal Ratzinger prorokovao budućnost naše crkve: Nakon današnje krize Crkve sutra će se […]
  - 3 days ago 27 Mar 20, 3:31pm -
 • SVJETSKI POZNATI SVEĆENIK POSLAO PISMO NAŠEM NARODU! Cijelom svijetu govorim o Hrvatima, vi ste…
  Dragi moji Hrvati, djeco Moja, Isus zna vašu sadašnju krizu i patnje. Ne brinite se nego se čvrsto držite svoje vjere u Isusa. Sjetite se što nam je Bog rekao. “Ja sam vaš Gospodin koji vas je stvorio i otkupio, ne bojte se. Zvao sam vas imenom i vi ste moji. Kad prođete kroz vodu, […]
  - 3 days ago 27 Mar 20, 6:54am -
 • DON JOSIP RADIĆ RAZOTKRIVA PANDEMIJU: Evo zašto ju je Bog dozvolio!
  Bog je gospodar povijesti i ima plan baš za svaku osobu kako da je provede kroz ovaj svijet u vječnost. Budući da je to istina i da to znamo onda se pitamo koje je mjesto ove drame, ove sadašnje pošasti ove suvremene kuge ,ovih dramatičnih događanja, koje je mjesto toga u Božjem planu? Bog nije […]
  - 4 days ago 26 Mar 20, 8:27am -
 • NEKOLIKO DANA PRIJE GOSPINE PORUKE HRVAT JE ČUO ISTE RIJEČI U MOLITVI! Hrvati, ovo vam Bog govori!
  Na blagdan Blagovijesti Gospa u Međugorju polala je snažu i znakovitu poruku svijetu koja glasi: Draga djeco! Ja sam s vama sve ove godine da vas povedem na put spasenja vratite se mome sinu, vratite se molitvi i postu. Dječice, dopustite da Bog govori vašem srcu, jer sotona vlada i želi uništiti vaše živote i […]
  - 4 days ago 26 Mar 20, 6:25am -
 • OVO JE NAJVEĆE PROKLETSTVO HRVATSKOG NARODA: Ne postoji ovakav narod na svijetu!
  ‘U početku bijaše Riječ i Riječ bijaše u Boga’, tim riječima započinje Božja riječ koja nam odmah u startu daje do znanja koliko je riječ strahovito važna. ‘Sve postade po njoj i bez nje ne postade ništa. Svemu što postade u njoj bijaše život’, govori nam dalje Bog opisujući snagu Riječi koja može stvarati, ali […]
  - 5 days ago 25 Mar 20, 1:59pm -
 • Kardinal Bozanić na papin poziv predvodio molitvu Očenaš protiv pandemije koronavirusa
  Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u srijedu je u podne u programu Hrvatskog katoličkog radija predvodio molitvu Očenaš, odazivajući se pozivu pape Franje svim kršćanima na zajedničku molitvu protiv globalne pandemije koronavirusa. Papa Franjo je putem Twittera u nedjelju pozvao sve kršćane da se okupe u zajedništvu, u srijedu 25. ožujka, u podne i izmole […]
  - 5 days ago 25 Mar 20, 11:00am -
 • TALIJANSKI SVEĆENIK IZNIO ‘ZABRANJENU’ ISTINU: Evo gdje je usmjeren GNJEV BOŽJI!
  Rijetki su svećenici koji danas u ovo vrijeme hrabro progovaraju o stanju koje je zadesilo cijelu Crkvu Božju. Rijetki su oni koji bez straha govore ovu zabranjenu istinu. Jedan od njih je otac Lorenzo Montecalvo koji nam na blagdan Blagovijesti govori sljedeće: Želiš li i ti da ti u ovo vrijeme kušnje i tjeskobe dođe […]
  - 5 days ago 25 Mar 20, 9:00am -
 • Gospa svećeniku otkrila: TKO OVO ČINI MOĆI ĆE ČUTI BOGA!
  ‘Moj ‘Da’ bio je potpuni pristanak i na trpljenje, jer sam u tom trenutku prihvatila u svoje djevičansko krilo svu patnju Sina. U duhu vidjeh rane Njegovih ruku i Njegovih malenih nogu i prije nego se rodio, i strašnu ranu Srca prije nego sam osjetila Njegov kucaj, vidjeh Ga razapetog na Križu prije nego ga […]
  - 5 days ago 25 Mar 20, 6:31am -
 • IZVANREDAN POZIV: Nakon 46 godina časna sestra dobila ovo upozorenje, a nitko nije slušao!
  Agnes Sasagawa, redovnica, koja je primala poruke Gospe od Akite u Japanu, odobrene od strane Katoličke crkve, nakon 46 godina od posljednje poruke krajem prošle godine primila je znakovitu poruku od anđela čuvara te joj je rečeno da ju prenese svijetu. Pospite se pepelom i molite pokorničku krunicu svaki dan. A ti (govori osobno sestri […]
  - 6 days ago 24 Mar 20, 6:51am -
 • MOĆNA MOLITVA INDIJSKOG SVEĆENIKA ZA HRVATE Kleknuo je i dotaknuo hrvatsku zemlju..
  Sad u ovim mutnim trenucima povijesti, kako svijeta, tako i Hrvatske dobro se prisjetiti seminara patera Rufusa Pereire, indijskog svećenika koji je 1999. posjetio našu zemlju i održao 4-dnevnu duhovnu obnovu u kući Tabor. Zapisi sa tog seminara kao i još nekih, koji su bili nakon toga organizirani od Pokreta krunice za obraćenje i mir […]
  - 7 days ago 23 Mar 20, 12:31pm -

suvremenazena.hr - duhovnost

 • Napadi panike i metode samopomoći
  Napadi panike i metode samopomoći suvremenažena.hrU trenucima krize kod pojedinaca se mogu pojaviti panični napadi. U većini slučajeva radi se o pojedincima koji su već imali poteškoće s mentalnim zdravljem. Stručnjaci tvrde da se u pojedinim situacijama napadi panike javljaju iznenada što dodatno pojedinca stavlja u stanje straha i nesigurnosti. U situaciji poput ove u kojoj se trenutno nalazimo važno [...]Napadi panike i metode samopomoći Doc. dr. sc. Dubravka Šimunović
  - 1 day ago 29 Mar 20, 6:00am -
 • Nepredvidive životne situacije – Bum, tres, zemljotres
  Nepredvidive životne situacije – Bum, tres, zemljotres suvremenažena.hrKao i sve sugrađane, i mene je zatekla situacija obiteljske izolacije, neodlazak na posao te rad od kuće prema potrebi, zbog velikog rizika izlaganju korona virusu. Kupili smo namirnice i odlučili provesti izolaciju s četvero djece u dvosobnom stanu, koji hvala Bogu, ima veću terasu i ostavu na istoj etaži, tako da s vremena na [...]Nepredvidive životne situacije – Bum, tres, zemljotres Matej Čuljak, psiholog
  - 2 days ago 28 Mar 20, 10:34am -
 • Samo da te čujem
  Samo da te čujem suvremenažena.hrU zadnjih desetak dana s ovim riječima započinjem skoro svaki telefonski razgovor i stvarno tako mislim. U doba digitalnog napretka kad čak i moja teta od 70 godina ima pametni telefon, komunikacija nam se svela na slanje lančanih poruka, filmića i slikica. Meni vam je mobitel toliko pun svakakvih video i foto poruka od kojih [...]Samo da te čujem Nevena Skočić
  - 3 days ago 27 Mar 20, 10:08am -
 • Mali vodič kroz terapiju smislom u kriznim situacijama
  Mali vodič kroz terapiju smislom u kriznim situacijama suvremenažena.hrKako pronaći smisao u situaciji koja je uistinu složena – s jedne strane potres koji je zadesio Zagreb i s druge strane pandemija Koronavirusom? Zašto nam se to dešava? Zašto baš sada? Koje značenje sve to ima? Zašto je posljedicama potresa pogođena baš moja obitelj? Zašto zbog Korona virusa stradaju svi ljudi?… Tražimo razloge, pokušavamo [...]Mali vodič kroz terapiju smislom u kriznim situacijama Doc. dr. sc. Dubravka Šimunović
  - 4 days ago 26 Mar 20, 11:07am -
 • Ljubav nakon Korone
  Ljubav nakon Korone suvremenažena.hrDragi moji, svi se pitamo što se ovo događa i tko bi rekao da ćemo tako nešto doživjeti. Svi smo se u svojim apokaliptičnim dijelovima duše nekako više bojali ratnih scenarija, na koje smo navikli, koje smo proživjeli i koji nas okružuju. Ili možda potresa, globalnog zatopljenja, onečišćenog zraka ili nedostatka vode. Nitko se nije [...]Ljubav nakon Korone Ena Lav
  - 7 days ago 23 Mar 20, 5:13pm -
 • Sami zamijesite i ispecite svoj kruh!
  Sami zamijesite i ispecite svoj kruh! suvremenažena.hrTEFAL Pain & Délices PF240E Ispecite sami svoj domaći kruh i mnogo više: kolače, tjesteninu, tijesta za pizzu, džem, kašu, žitarice, jogurt, tekući jogurt i mladi sir. Pain & Délices je najkompletniji i najraznovrsniji Tefalov pekač kruha. Vaša mašta neće imati granice! Uživajte ne samo u svježem i ukusnom domaćem kruhu, nego i tijestu za [...]Sami zamijesite i ispecite svoj kruh! Suvremena žena
  - 11 days ago 19 Mar 20, 11:51am -
 • Zar se trebala dogoditi korona kriza da imamo čistiju vodu i čišći zrak
  Zar se trebala dogoditi korona kriza da imamo čistiju vodu i čišći zrak suvremenažena.hrOvih dana čitamo o posljedicama korona virusa na okoliš – vidljivo smanjenje zagađenja zraka nad Sjevernom Italijom, Kinom, ostalim zahvaćenim područjima; čišća voda – u kanalu u Veneciji plivaju ribe, dupini, labudovi što nije uobičajena slika. Ako postoji ijedna dobra stvar koja može proizaći iz krize s korona virusom onda je to pozitivan učinak na [...]Zar se trebala dogoditi korona kriza da imamo čistiju vodu i čišći zrak Marijana Glavaš
  - 11 days ago 19 Mar 20, 6:50am -
 • 3 esencijalna proizvoda za svaku kozmetičku torbicu
  3 esencijalna proizvoda za svaku kozmetičku torbicu suvremenažena.hrEisenberg Paris donosi osnovne proizvode za svakodnevnu beauty rutinu Žensku torbicu gotovo je nemoguće zamisliti bez one kozmetičke, koja u svakom trenutku na dohvat ruke pruža SOS njegu kada je potrebno. Sadržaj svakako varira, što ponajprije ovisi o vlasnici i njenim beauty i makeup navikama. Bilo da je riječ o ljubiteljici prirodnog izdanja ili ipak [...]3 esencijalna proizvoda za svaku kozmetičku torbicu Suvremena žena
  - 12 days ago 18 Mar 20, 1:29pm -
 • O čemu sve ljudi lažu na internetu?
  O čemu sve ljudi lažu na internetu? suvremenažena.hrJedna od podvala u virtualnom svijetu odnosi se na lažne profile. Nije se jednom dogodilo da osoba dijeli svoje snove i dnevnu rutinu s nepoznatim strancem i da otkrije kako su sve povratne informacije koje je dobila lažne. Osoba se predstavljala sasvim drugačije nego što ustvari jeste, a kad ste otkrili pravu istinu, dignula vam [...]O čemu sve ljudi lažu na internetu? Kristina Gallo
  - 12 days ago 18 Mar 20, 6:50am -
 • Kad popi**** ja ću… postavljati granice
  Kad popi**** ja ću… postavljati granice suvremenažena.hr„Kad popi****“ je vrlo uobičajen način postavljanja granica kod nas. Na koga te ovo podsjeća? Ja znam da sam dugo to radio. S katastrofalnim rezultatima na svim poljima. Stres, nervoza, strah, nemanje novaca, loši odnosi u vezi… čega god lošeg se sjetiš zapravo može pripadati u ovu grupu. Grupu koju krasi nemanje zdravih okvira i [...]Kad popi**** ja ću… postavljati granice MIROSLAV SKENDER
  - 13 days ago 17 Mar 20, 6:50am -