• Koju molitvu je otac dječaka Karola Wojtylu naučio moliti svaki dan?
  Nekad su naši stari znali kazati: „ Takav, ili takva je iz kakve obitelji potječe.“ Postojale su uzrečice koje danas gotovo nitko više ne koristi: „ Kakav otac, takav sina,Post Koju molitvu je otac dječaka Karola Wojtylu naučio moliti svaki dan? je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 2 days ago 22 Sep 20, 10:48am -
 • Robovanje mobitelima – bolest našeg vremena
  Gotovo nezapažen u našim hrvatskim  medijima ostao je govor pape Franje na općoj audijenciji 12 rujna ove godine  u dvorani Pavla VI. Sudionicima audijencije papa Franjo je govorio kako sePost Robovanje mobitelima – bolest našeg vremena je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 6 days ago 18 Sep 20, 7:44am -
 • Kako se boriti sa srdžbom da se ne pretvori u nesnosnu i opterećujuću mržnju?
  Koliko puta da oprostim svome bratu Evanđelja po Mateju  (Mt 18,21-35) U ono vrijeme: Petar pristupi Isusu i reče: »Gospodine, koliko puta da oprostim bratu svomu ako se ogriješi oPost Kako se boriti sa srdžbom da se ne pretvori u nesnosnu i opterećujuću mržnju? je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 9 days ago 15 Sep 20, 12:55pm -
 • U oprostu je tvoja veličina, tad gledaš sasvim novim očima na svijet!
  Svakodnevno smo okruženi sa prevelikim dozama zla oko sebe. U tom umjetno stvorenom mračnom iz manipuliranom ozračju oko nas uvijek je nekakva napetost. Svatko puše na svakoga. Nitko za nikogaPost U oprostu je tvoja veličina, tad gledaš sasvim novim očima na svijet! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 12 days ago 13 Sep 20, 5:06am -
 • Kako duhovno pobjeđivati osobnu žalost i tugu?
  Čovjek 21. Stoljeća – osoba „slomljenih krila“ Početak 21. stoljeća ne daje mnogo nade po pitanju razvoja i rasta osobne duhovnosti i svjesnosti da su u životu katolika važne osobnaPost Kako duhovno pobjeđivati osobnu žalost i tugu? je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 13 days ago 11 Sep 20, 12:58pm -
 • Ništa dušu ne napunja osim susret s Bogom!
  U poplavi sveopće komunikacije i svih oblika komunikacije iskreno pravo zajedništvo današnjeg čovječanstva izostaje. I ma koliko god bilo društvenih događanja u njima se vidi tužna činjenica ljudske samoće. DruštvenaPost Ništa dušu ne napunja osim susret s Bogom! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 19 days ago 6 Sep 20, 5:00am -
 • novoSrdžba nije uvijek grijeh: evo kada je ona opravdana
  Srdžba je katkad opravdana. Opravdana srdžba slična je srdžbi božanske pravde. Ako ste srditi samo kada uočite kakav očigledan i ozbiljan nedostatak u drugoga i ako, postupajući kao oruđe božanskoga gnjeva, striktno odmjeravate kaznu za nanesenu uvredu, vaša je srdžba možda samo opravdan gnjev. Sv. Jakov kaže: „Svatko neka bude brz da sluša, spor da […]Ovaj članak Srdžba nije uvijek grijeh: evo kada je ona opravdana se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 12 hours ago 24 Sep 20, 6:30am -
 • Imate strah od javnog nastupa? Tomislav Ivančić ima odličan savjet za vas
  “Što da radim?” – upitao me jedan čovjek – “Kad stupim na govornicu tresu mi se noge, zakoče mi se pamet i pamćenje, riječi mi stanu u grlu, zacrvenim se i zbunjen promucam tek nekoliko riječi, a onda naprosto pobjegnem od mikrofona. Imate li kakav lijek protiv toga?” upitao me. “Da, imam. Kad priđete mikrofonu […]Ovaj članak Imate strah od javnog nastupa? Tomislav Ivančić ima odličan savjet za vas se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 1 day ago 23 Sep 20, 6:08pm -
 • Prekrasan tekst patera Ike o osobnom odnosu s Bogom: ‘Bože, zaboravih li ti ja jutros reći da te volim?’
  Bože, zaboravih li ti ja jutros reći da te volim? Jesam li ti rekao hvala, i da si Bog moj? Dan protiče i briga je sto, ali ti si sa mnom, i ti si taj koji u svemu pobjeđuješ. Jesam li stigao pogledati kako je lijep ovaj novi dan, i kako mi je ovaj život […]Ovaj članak Prekrasan tekst patera Ike o osobnom odnosu s Bogom: ‘Bože, zaboravih li ti ja jutros reći da te volim?’ se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 1 day ago 23 Sep 20, 2:39pm -
 • Nepoznati detalji iz biografije Padra Pija: Postao je svećenik zahvaljujući požrtvovnom ocu
  Padre Pio je odrastao u siromašnoj obitelji u provincijskom gradu Pietrelcini koji se nalazi u talijanskoj pokrajini Kampaniji. Njegovi roditelji, Grazio i Maria, bili su skromni i nepismeni ljudi. Padre Pio, koji se prije ulaska u samostan zvao Franjo, još je kao dječak osjetio poziv i odlučio pristupiti kapucinima. Međutim, kako je tada imao završena […]Ovaj članak Nepoznati detalji iz biografije Padra Pija: Postao je svećenik zahvaljujući požrtvovnom ocu se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 2 days ago 23 Sep 20, 5:24am -
 • Ako ste u nemiru, postoji pravilo ponašanja koje će vam pomoći da izbjegnete loše odluke
  Potraga za nutarnjim mirom mnogo je više od traganja za spokojem (koji ne treba prezirati i koji je u današnje vrijeme tako potreban; nema reklame za biljni čaj ili vikend u spa centru koja vam to ne obećava…). Riječ je o nečemu drugom: otvoriti se Božjemu djelovanju. Treba shvatiti jednostavnu istinu koja ima velik duhovni […]Ovaj članak Ako ste u nemiru, postoji pravilo ponašanja koje će vam pomoći da izbjegnete loše odluke se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 2 days ago 22 Sep 20, 3:16pm -
 • Evo kako prepoznati đavlovu taktiku i pripremiti se na borbu protiv njega
  Apostol nas opominje: “Obucite svu opremu Božju da se možete oduprijeti lukavstvima đavolovim… Posegnite za svom opremom Božjom da uzmognete odoljeti u dan zli i održati se kada sve nadvladate. Držite se, dakle! Opašite bedra istinom, obucite oklop pravednosti, potpašite noge spremnošću za Evanđelje mira. U svemu imajte uza se štit vjere: njime ćete moći […]Ovaj članak Evo kako prepoznati đavlovu taktiku i pripremiti se na borbu protiv njega se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 3 days ago 22 Sep 20, 6:45am -

novizivot.net

 • novoBog će zgaziti vaše neprijatelje
  Kad god se suočite s neprijateljem ili s raznim iskušenjima, uvijek morate zapamtiti da se ne suočavate sami i da će Bog zgaziti vaše neprijatelje. Kao dijete Božje, Bogu ste dragocjeni. Bog vas štiti jer ste Mu posebni i neće dopustiti da vas životni pritisci poraze. Kad god se suočite s neprijateljem ili s raznim […]The post Bog će zgaziti vaše neprijatelje appeared first on Novi Život.
  - 1 hour ago 24 Sep 20, 5:26pm -
 • novo“Gle, u dlanove sam te svoje urezao!”
  Bog je jednom prilikom rekao svome narodu: “Gle, u dlanove sam te svoje urezao!” Neka ove riječi i nama budu podsjetnik koliko nas voli. Nerijetko pomislimo da nas je Gospodin zaboravio. Gdje je posao za koji se toliko dugo molim? Gdje je pobožni supružnik kojeg sam toliko dugo tražila? Kada ću ozdraviti? … Postoje brojni […]The post “Gle, u dlanove sam te svoje urezao!” appeared first on Novi Život.
  - 5 hours ago 24 Sep 20, 2:02pm -
 • novoSve stvari, bez iznimke, moguće su onome koji vjeruje
  Sve stvari, bez iznimke, moguće su onome koji vjeruje. Dušo moja, možeš li danas vjerovati svom Gospodinu? Neki čovjek je imao opsjednutog sina, imao je nijemog duha. Otac je vidio kako su se učenici uzalud trudili da iscijele dječaka i stoga je imao malu, skoro nikakvu vjeru u Krista. Kada mu rekoše da donese svog […]The post Sve stvari, bez iznimke, moguće su onome koji vjeruje appeared first on Novi Život.
  - 11 hours ago 24 Sep 20, 7:25am -
 • novoŽivot kršćanina je utrka, ali nije sprint
  Život kršćanina je utrka, ali nije sprint. Više sliči maratonu. Bit će situacija kada ćemo se umoriti i pasti. Kada sam bio srednjoškolac, volio sam trčati. Bio sam poprilično dobar na kratkim udaljenostima. No duge udaljenosti su me ubijale. Dobro bih započeo i pretekao bih sve ostale, određeno vrijeme bio bih na čelu i osjećao […]The post Život kršćanina je utrka, ali nije sprint appeared first on Novi Život.
  - 13 hours ago 24 Sep 20, 5:50am -
 • novoKako voljeti svoga bližnjega kao sebe samoga?
  Voljeti svoga bližnjega kao sebe nije lako. Ali Isus je to učinio važnim principom za kršćanski život. Jednom je prilikom farizej (stručnjak za židovski zakon) izazvao Isusa pitanjem: “Što trebam učiniti da baštinim vječni život?” Isus je odgovorio: “Ljubi Gospodina Boga svojega iz svega srca svoga, i svom dušom svojom, i svom snagom svojom, i […]The post Kako voljeti svoga bližnjega kao sebe samoga? appeared first on Novi Život.
  - 13 hours ago 24 Sep 20, 5:44am -
 • Bez obzira na probleme, hoćete li i dalje vjerovati Bogu?
  Naše putovanje ovdje na zemlji neće uvijek biti uglađeno i zabavno. Bez obzira na probleme, hoćete li i dalje vjerovati Bogu? Ponekad ćemo doživjeti užasne situacije koje će iskušati našu vjeru. Ali pitanje je: hoćete li izabrati Boga umjesto svojih strahova? Hoćete li i dalje vjerovati Bogu, čak i ako se osjećate slomljeno? Hoćete li […]The post Bez obzira na probleme, hoćete li i dalje vjerovati Bogu? appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 23 Sep 20, 12:30pm -
 • Hoće li nam Bog uvijek oprostiti?
  Kršćani znaju da nisu imuni na grijeh. Hoće li nam Bog uvijek oprostiti ili će se razljutiti i, na kraju, odbiti oprostiti? Kao vjernici, moramo biti jasni u pogledu grijeha, opraštanja i Božjeg srca prema nama. Kada ne znamo ili zaboravimo što Biblija kaže o tim stvarima ili kada se više uzdamo u svoje osjećaje […]The post Hoće li nam Bog uvijek oprostiti? appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 23 Sep 20, 12:00pm -
 • Svaka osoba na ovom planetu treba Isusa
  Slijedeći put kada vas budu nepravedno tretirali, neka vam ovo bude podsjetnik: Svaka osoba na ovom planetu – uključujući vas i mene – treba Isusa.  „Lice se Jahvino okreće protiv zločinaca da im spomen zatre na zemlji“ (Psalmi 34,17).  Ovih ćete dana ovo čuti iz mnogih izvora: Ljudi su u suštini dobri i nesebični. Okoliš […]The post Svaka osoba na ovom planetu treba Isusa appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 23 Sep 20, 7:23am -
 • Molitva da budemo sličniji Isusu
  Od trenutka kada se nanovo rodimo, Duh Sveti nas oblikuje u Kristov lik. Ova molitva nam može pomoći da budemo sličniji Isusu! Dok kao vjernici nastojimo postati sličniji Isusu, našem uzoru, na putu nailazimo na neravnine i prepreke. Imajte na umu da utrka nije za brze, već za one koji izdrže do kraja! To nije […]The post Molitva da budemo sličniji Isusu appeared first on Novi Život.
  - 2 days ago 23 Sep 20, 6:40am -

Rimokatolički portal

dnevno hr

 • novoSVEĆENIK UPOZORIO KATOLIKE: Što god da se dogodi morate znati samo jedno!
  Kratki i jasni tekst vlč. Silvija Španjića o novom poganstvu kojeg se katolici moraju čuvati u nadolazećem vremenu, prenosimo: “Što god bilo, nikada ne zaboravite, samo je jedan Bog: Otac, Sin i Duh Sveti. Ne miješajte vjere, ne sudjelujte u nikakvim ‘zajedničkim molitvama Tvorcu’ i druge ekumenske bedastoće koje žele razvodniti katoličku vjeru. Mi jedva […]
  - 6 hours ago 24 Sep 20, 12:33pm -
 • ‘VIDIO SAM MAJKU’ Dječak na samrti ozdravio čim je zakoračio u Međugorje!
  Jedno od narazglašenijih čudesa u Međugorju svakako je ozdravljenje malog Joshue o kojemu su izvještavale sve talijanske televizije i mnogi europski mediji. Riječ je o djetetu koje je posve zbunilo znanost čudesnim ozdravljenjem od mnoštva tumora. Osam mjeseci, dvogodišnji Joshua borio se protiv posljednjeg stadija raka koji ga je proveo kroz transplantaciju, 80 kemoterapija, 17 […]
  - 1 day ago 23 Sep 20, 8:26am -
 • SUSRET IVIĆA PAŠALIĆA I SV. PADRE PIJA: Upitao sam ga što mi je činiti, rekao mi je…’
  Prije nekoliko godina o svom susretu s velikim svecem ocem Piom svjedočio je bivši Tuđamanov savjetnik Ivić Pašalić koji se u potpunosti okrenuo Bogu. Otkrio je kako se prije velikog preokreta u životu 2006. godine nije preispitivao kakav je i u čemu griješi te da je za Boga uglavnom ostavljao svetu misu nedjeljom. No, zahvaljujući […]
  - 2 days ago 23 Sep 20, 6:18am -
 • Sveti Padre Pio: ‘Pokoravanje nadređenima pokoravanje je Bogu!’
  ‘Puno je pisano o ocu Piju, možda i previše, tako da mogući čitatelji ne znaju čega se treba držati. Stoga pisati o takvom duhovnom velikanu mogla bi biti vratolomija. Mi se barem ne bojimo dati mu tako časno ime, ali razumljivo je da se uvijek podlažemo sudu Crkve. No, mi smo poznavali oca Pija. Okruživao […]
  - 2 days ago 23 Sep 20, 6:00am -
 • PORUKE GOSPE BLAŽENOJ SESTRI: Čovječanstvo će biti oprano, bolešću, potresima, glađu..
  Sestra Elena Aiello, blaženica je Katoličke crkve i časna sestra iz Kalabrije, koja je bila utemeljiteljicom svjetovnog reda Muke Gospodina Isusa Krista. Bila je mučenica, mističarka kao i nositeljica Kristovih rana. Ukazivala joj se Blažena Djevica Marija kao i sam Gospodin Isus Krist. Ovo su neke od poruka koje je ostavila čovječanstvu: Nebrojena nedjela dovode […]
  - 2 days ago 22 Sep 20, 8:39am -
 • PAŽNJA! U Hrvatsku stiže UPOZORENJE! Najprodavanija knjiga katoličkog misticizma i proroštva današnjice
  Za nekoliko dana izdavačka kuća Kyrios u Hrvatskoj objavljuje dugo očekivanu knjigu, najprodavaniju knjigu novijeg katoličkog misticizma i proroštva “Upozorenje: Prosvjetljenje savjesti” koja nosi imprimatur nadbiskupa i predgovor biskupa kao i preporuku mnogih svećenika, teologa, učitelja, evangelizatora ali i čitaoca koji svjedoče dramatičnoj promjeni života, naročito onih koji su bili daleko od vjere ili mlaki […]
  - 4 days ago 21 Sep 20, 6:16am -
 • PROTIV SVIH NEVOLJA, BOLESTI I SILA TAME! Počinje moćna devetnica svetom Mihaelu!
  Zapovjednik nebeske vojske je sveti Mihael anđeo koji se u Bibliji spominje nekoliko puta. Arkanđeo, odnosno jedan od trojice najuzvišenijih anđela koji, prema Ivanovu Otkrivenju vodi znakovitu borbu sa Zmajem i njegovom vojskom, na nebu. ”Uto se zametnu rat u nebu koji je Mihael sa svojim anđelima morao voditi protiv Zmaja. Zmaj i njegovi anđeli […]
  - 4 days ago 20 Sep 20, 3:32pm -
 • VELIKO ČUDO! Tko ide, primit će ovih 77 milosti na nedjeljnoj svetoj misi!
  U današnje vrijeme velik je napad usmjeren na Božjeg čovjeka. Ti napadi najviše se očituju u neredovitom sudjelovanju u svetoj Misi ili Euharistiji. Mnogi kršćani bivaju spriječeni, gube volju i na kraju na svetu Misu uopće ne odlaze, godinama. Tu kršćani gube snagu, gube milost koja je za njih pripravljena, i tako sustavno bivaju ranjavani […]
  - 5 days ago 20 Sep 20, 5:35am -
 • Razlog zašto su Hrvati uvijek sluge? KLETVA KRALJA ZVONIMIRA I DANAS SE OSTVARUJE?
  ‘Kralj Zvonimir je opisan kao kralj koji je dobrima pomagao, a zle progonio. I za vrijeme dobrog kralja Zvonimira sva zemlja bila je vesela jer sve bijaše puno svakoga dobra, a gradovi bijahu puni srebra i zlata. I veliko bogatstvo bijaše za kralja Dmitra Zvonimira, kako u Primorju, tako i u Zagorju. Ali, u to […]
  - 6 days ago 18 Sep 20, 11:55am -
 • VIŠE GA NEĆETE PROPUŠTATI Isus mističarki otkrio što se događa kad svećenik daje blagoslov
  Isus je o ogromnoj moći blagoslova progovorio stigmatiziranoj katoličkoj, njemačkoj mističarki, Theresi Neuman koja 35 godina nepokretna u krevetu živjela samo od Euharistije. ‘Draga kćeri, želim vas naučiti kako da primite moj blagoslov sa žarom. Pokušajte shvatiti da se događa nešto veliko kada primite blagoslov jednog od mojih svećenika. Blagoslov je preljev moje Božanske Svetosti. […]
  - 6 days ago 18 Sep 20, 11:40am -

suvremenazena.hr - duhovnost

 • novoUz La Roche-Posay Hyalu B5 serum svaka je žena čista petica
  Uz La Roche-Posay Hyalu B5 serum svaka je žena čista petica suvremenažena.hrSvi želimo zablistati i ove jeseni, a u borbi protiv bora te vraćanju punoće i svježine našoj koži, saveznik nam je La Roche-Posay Hyalu B5 serum. I službeno smo ušli u jesen, doba godine kada još uvijek uživamo u preplanulom tenu, ali se polako pripremamo i za intenzivniju njegu kože. Proteklih mjeseci smo više boravili [...]Uz La Roche-Posay Hyalu B5 serum svaka je žena čista petica Suvremena žena
  - 22 mins ago 24 Sep 20, 6:31pm -
 • novoŽenske ljubavne zablude – Kad žena ne zna što želi od veze
  Ženske ljubavne zablude – Kad žena ne zna što želi od veze suvremenažena.hrMuškarci komuniciraju jednostavnim jezikom, bez zagonetki i dvosmislenih rečenica. Ako je on rekao da mu se sviđaš, onda tako i jest. Ako je rekao da misli s tobom ozbiljno, to je zaista njegova odluka. U trenutku kad on kaže da nije za ozbiljnu vezu, shvati tu rečenicu u pravom smislu, a ne kao pilu naopaku, [...]Ženske ljubavne zablude – Kad žena ne zna što želi od veze Kristina Gallo
  - 13 hours ago 24 Sep 20, 6:00am -
 • Retreat “A sada ja” – Njegovanje i liječenje tijela i duha
  Retreat “A sada ja” – Njegovanje i liječenje tijela i duha suvremenažena.hrDA, sada ja. Život je mnogo više nego se čini. Ako nisi u stanju vidjeti tajne svijeta i svoje snove, stani malo. Što slabi tvoje tijelo i duh, a što snaži? O tijelu i duhu ćemo se brinuti, njegovati ih i liječiti kroz grupne i individualne aktivnosti s dr. Meri Burom.   GRUPNE AKTIVNOSTI: Vježbe za [...]Retreat “A sada ja” – Njegovanje i liječenje tijela i duha Suvremena žena
  - 1 day ago 23 Sep 20, 5:53pm -
 • Sačuvajte zdravlje očiju – Kako na vrijeme prepoznati i izliječiti glaukom?
  Sačuvajte zdravlje očiju – Kako na vrijeme prepoznati i izliječiti glaukom? suvremenažena.hrGlaukom je stanje koje oštećuje vidni živac oka, obično je povezano s povišenim očnim tlakom, a stanje se s godinama, ako se ne tretira, može pogoršavati. Glaukom je u većini slučajeva nasljedan i pojavljuje se u kasnijoj životnoj dobi. Vrlo je važno na vrijeme početi s preventivnim pregledima, osobito ako znate da su vaše bake [...]Sačuvajte zdravlje očiju – Kako na vrijeme prepoznati i izliječiti glaukom? Suvremena žena
  - 1 day ago 23 Sep 20, 9:11am -
 • „Prevari“ Svemir i problemi će nestati
  „Prevari“ Svemir i problemi će nestati suvremenažena.hrNetko to zove izazov, netko problem, netko sranje u životu… Ja kažem da “izazov” govore oni koji imaju problema s riječi “problem”. No, od volje ti. Kako god želiš to nazivati; izazovi, sranja ili problemi u tvom životu će se pojavljivati. I tu ne možeš ništa… Ili? Moje iskustvo ti možda promijeni perspektivu i možda… [...]„Prevari“ Svemir i problemi će nestati MIROSLAV SKENDER
  - 3 days ago 22 Sep 20, 6:00am -
 • Korčulanske putešestvije
  Korčulanske putešestvije suvremenažena.hrKorčula je otok na kojem život slavi svoje postojanje Ako ste otok Korčulu stavili na listu mjesta koja je nužno potrebno što prije posjetiti, niste pogriješili. Ali imajte na umu, nije dovoljno samo je posjetiti, na Korčuli je potrebno i ostati što duže. Već nakon nekoliko dana, kada kočnice popuste i nametnuti obrasci se raspadnu, [...]Korčulanske putešestvije Irena Ožvald
  - 3 days ago 21 Sep 20, 8:00am -
 • Modeli traperica za nadolazeću sezonu
  Modeli traperica za nadolazeću sezonu suvremenažena.hrJeans favoriti za nadolazeću sezonu iz Designer Outleta Croatia Vječni traper, nosimo ga na sto načina. Udoban je, praktičan i nerijetko prvi izbor kad nakon ljeta moramo uskočiti u toplije odjevne kombinacije. Kako nove sezone sa sobom donose i nove trendove u modni svijet, tako i traper modele uvijek dodirne neka sezonska transformacija. Unatoč tome, [...]Modeli traperica za nadolazeću sezonu Suvremena žena
  - 5 days ago 19 Sep 20, 9:47am -
 • Jesen će biti u znaku tenisica
  Jesen će biti u znaku tenisica suvremenažena.hrI ove će sezone u uličnoj modi prevlast preuzeti tenisice. Trend koji će osvojiti gradske ulice su crno-bijele tenisice. Jednostavan i klasičan, a učinkovit modni dvojac, odlično pristaje uz većinu modnih stilova i nudi beskonačne mogućnosti modnih kombinacija. No, ni upadljive tenisice ne zaostaju. Ako želite biti zapaženi odaberite modne i sportske tenisice u snažnijim, [...]Jesen će biti u znaku tenisica Suvremena žena
  - 5 days ago 19 Sep 20, 9:30am -
 • Reebok predstavlja Nano X – novi model tenisice za sve prilike
  Reebok predstavlja Nano X – novi model tenisice za sve prilike suvremenažena.hrDesetu verziju omiljene tenisice iz Reebok Nano serije odlikuju suvremeni dizajn, tehnološke inovacije, iznimna fleksibilnost, udobnost i stilska prilagodljivost Reebok ove godine obilježava desetu godišnjicu popularne Nano serije i tom prilikom predstavlja Nano X, najfleksibilniju tenisicu do sada. Nano X je ultimativna tenisica za vježbanje svih vrsta sportova koju će hrvatski rekreativci obožavati. Naime, nove [...]Reebok predstavlja Nano X – novi model tenisice za sve prilike Suvremena žena
  - 5 days ago 19 Sep 20, 9:00am -
 • Ako želiš promijeniti nečiji svijet
  Ako želiš promijeniti nečiji svijet suvremenažena.hrŠto prvo pomisliš kad se probudiš? Je li ti se ikada dogodilo da prva misao koju pomisliš ide prema nekome drugom na podržavajući, pozitivan način? Je li ti ikada palo na pamet da tvoje misli utječu na nečiji život? Možeš li uopće zamisliti da to nešto nevidljivo odlazi negdje i na nevidljivom druge osobe radi [...]Ako želiš promijeniti nečiji svijet MIROSLAV SKENDER
  - 10 days ago 15 Sep 20, 6:00am -