• Tajna života je da u malim znakovima pažnje iščitavaš veliku ljubav!
  Tajna života je jednostavna a ona je da ne uprskaš ovo malo razloga za radost koje možeš pronaći u teškim danima, da ne potamniš sjaj koji nosiš u sebi radiPost Tajna života je da u malim znakovima pažnje iščitavaš veliku ljubav! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 1 day ago 19 Feb 20, 10:15am -
 • Bog nam svakog dana u život šalje novi izazov i tamo gdje smo bili slabi daje snagu za nov početak!
  Bog nam u svome Sinu Isusu Kristu pokazuje put prema vječnom životu za koji je čovjek stvoren. Isus je došao da tamu zabluda i tamu grijeha uzme sa nas iPost Bog nam svakog dana u život šalje novi izazov i tamo gdje smo bili slabi daje snagu za nov početak! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 4 days ago 16 Feb 20, 2:16pm -
 • Bez intimne blizine Boga u srcu čovjek se raspada!
  U našoj svakodnevnici neprestano imamo osjećaj u tim našim relacijama kako svi o svemu znaju. Svi su eksperti za sve. Nema tog područja u kojem se oni ne razumiju. OniPost Bez intimne blizine Boga u srcu čovjek se raspada! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 5 days ago 16 Feb 20, 6:18am -
 • Isusovi učenici ne proklinju tamu svijeta nego pale svjetlo i donose zrnce životne radosti!
  „Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta.“ Ove Isusove riječi iz današnjeg evanđelja upućene su svima nama koji ga hoćemo i želimo slijediti svojim životom. Svatko tko ga ozbiljnoPost Isusovi učenici ne proklinju tamu svijeta nego pale svjetlo i donose zrnce životne radosti! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 12 days ago 9 Feb 20, 6:18am -
 • Svijećnica nas poziva da se otvorimo novosti života!
  Koliko god se trudili ovaj svijet gledati kroz dioptriju napretka, ljepote i koliko god tražili neko dobro u njemu svakodnevnica nas neprestano demantira. Toliko zavisti. Toliko mržnje na svakom koraku.Post Svijećnica nas poziva da se otvorimo novosti života! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 19 days ago 2 Feb 20, 6:17am -
 • Nedjelja Božje riječi: Bog govori nama na ljudski način!
  Bog objavljuje svoju ljubav da je možemo razumjeti, danas kad slavimo nedjelju riječi Božje. Iz zahvalnosti za blago Božje riječi, naročito slaveći Riječ Božju koja je postala čovjekom Božja riječPost Nedjelja Božje riječi: Bog govori nama na ljudski način! je prvi puta viđen na Duhovnost.
  - 25 days ago 26 Jan 20, 1:59pm -
 • novoŠest manje poznatih detalja o malom fatimskom vidiocu i svetom pastiru Franji
  Kada bi ga ljudi pitali što želi biti kada odraste, sveti Franjo Mato je odgovarao: “Ne želim biti ništa. Ja samo želim umrijeti i otići u nebo“ Život portugalskog pastira Franje Marta obilježila su viđenja Mile Gospođe, kako su djeca nazivala Majku Božju koja se ukazivala u Fatimi. Franjo je jedini imao posebne objave, kao […]Ovaj članak Šest manje poznatih detalja o malom fatimskom vidiocu i svetom pastiru Franji se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 12 hours ago 20 Feb 20, 9:44am -
 • Stjepan Lice: Želiš li upoznati život u svemu što on jest, nemoj se dijeliti ni od koga
  Dotakni život. Dotakni ga i duhom i tijelom. Čitavim svojim bićem. Želiš li upoznati život u svemu što on jest, dotakni tek rođeno dijete, osjeti njegovu nezaštićenu mekoću. Dotakni bolesne. Dotakni stare. Dotakni mrtve. Nemoj se dijeliti ni od koga. Prihvati dječju ruku, povjerljivu, željnu da je vodiš. Prihvati ruku mladog čovjeka, samosvjesnog i brižnog. […]Ovaj članak Stjepan Lice: Želiš li upoznati život u svemu što on jest, nemoj se dijeliti ni od koga se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 4 days ago 16 Feb 20, 7:09pm -
 • Fra Zvjezdan Linić: Zašto sveti Valentin nije svetac zaljubljenih
  Pod pojmom zaljubljenosti danas se, u tzv. hedonističkom svijetu, razumijeva mnogo toga… U katoličkom kalendaru na dan 14. veljače slavi se blagdan svetog Valentina, svećenika i mučenika ranog kršćanstva. Dao je život za vjeru. Valentin na latinskom jeziku znači “zdrav”, tako bi naš hrvatski Valentin bio zapravo Zdravko. Tako su odavno zazivali zagovor svetog Valentina […]Ovaj članak Fra Zvjezdan Linić: Zašto sveti Valentin nije svetac zaljubljenih se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 7 days ago 14 Feb 20, 7:45am -
 • Gdje se i kako u Starom zavjetu spominje post?
  Donosimo tekstove i situacije posta kako su zapisane u Starome zavjetu Post je u biblijskoj objavi povezan s pozivom na molitvu i obraćenje. Postili su proroci prije prihvaćanja proročke službe i prije posebnih objava; postili su pojedinci u različitim životnim situacijama radosti, zahvale, žalosti, grešnosti; postio je i cijeli narod pripremajući se za različite blagdane, […]Ovaj članak Gdje se i kako u Starom zavjetu spominje post? se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 7 days ago 13 Feb 20, 4:00pm -
 • Sveta Katarina de Ricci – velika mističarka Katoličke Crkve
  Od veljače 1542. sveta Katarina de Ricci je od četvrtka u podne do petka u podne na sebi doživljavala Kristovu muku dok je promatrala samu Muku Isusovu. Rodila se 25. travnja 1523. od oca Pierfrancesca de Riccija i majke Katarine Ponzeno. Obitelj de Ricci ubrajala se među najodličnije plemićke obitelji u Toskani. Maloj Aleksandri ili […]Ovaj članak Sveta Katarina de Ricci – velika mističarka Katoličke Crkve se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 8 days ago 13 Feb 20, 5:00am -
 • Celestin Tomić: Isusova pouka kako pobijediti Sotonu
  Isus nije samo poveo otvorenu borbu protiv Sotone izgonom zloduha, nego je dao i značajnu pouku za Crkvu i svakoga vjernika o protivniku Božjega spasenja i kako ga treba pobijediti. Ta je pouka prigodna, djelomična, fragmentarna, ali dragocjena, koja kao zlatna nit prolazi kroz Evanđelja. Isus tumači prispodobu o sijaču: “Svakome koji sluša Riječ o […]Ovaj članak Celestin Tomić: Isusova pouka kako pobijediti Sotonu se prvo pojavio na Bitno.net.
  - 8 days ago 12 Feb 20, 4:00pm -

novizivot.net

 • novoVjeruj Bogu i tvoji strahovi će nestati
  Vjeruj Bogu da On ima kontrolu nad svime u tvom životu. Strahovi će te htjeti zarobiti, ali će zbog tvoje vjere nestati.The post Vjeruj Bogu i tvoji strahovi će nestati appeared first on Novi Život.
  - 5 hours ago 20 Feb 20, 4:47pm -
 • novo5 biblijskih stihova za one koji se bore s poremećajem u prehrani
  Donosimo pet ohrabrujućih biblijskih stihova za one koji se bore s poremećajem u prehrani. Znajte da ste Bogu vrijedni i da On ne gleda na vaš izgled, nego na srce.The post 5 biblijskih stihova za one koji se bore s poremećajem u prehrani appeared first on Novi Život.
  - 9 hours ago 20 Feb 20, 12:26pm -
 • novoŠto Isus daje onima koji Ga vjerom prihvate?
  Samo On ima odgovore na naša najdublja traganja. Što Isus daje onima koji Ga vjerom prihvate? Gospodin Isus donosi mir uznemirenoj savjesti. Isus Krist donosi neiskazanu i beskrajnu radost onima koji Ga prihvate u svoj život. Donosi izbavljenje od sile grijeha. Donosi ljepotu karaktera. Ispunjava naše živote najvišom korisnošću; daje svrhu životu. Što ranije dođemo […]The post Što Isus daje onima koji Ga vjerom prihvate? appeared first on Novi Život.
  - 12 hours ago 20 Feb 20, 10:05am -
 • novoSotonine kušnje koje nikada ne prestaju
  »Tada Duh odvede Isusa u pustinju kako bi ga kušao đavao.« Matej 4,1 Sveti život neće izbjeći kušnji, i Isus je bio kušan. Kad nas sotona kuša, njegove strijele padaju kao na suho iverje… Kod Krista su te vatrene strijele pale kao u vodu, ipak je neprijatelj nastavio djelovati. Sotona pali vatru i tamo gdje […]The post Sotonine kušnje koje nikada ne prestaju appeared first on Novi Život.
  - 15 hours ago 20 Feb 20, 7:11am -
 • novoRazlog zbog kojeg trebamo čitati Bibliju svaki dan i pamtiti je
  „Cijelo Pismo, nadahnuto Duhom, korisno je za poučavanje, uvjeravanje, popravljanje, odgajanje u pravednosti“. (2. Timoteju 3, 16)  Jeste li ikada bili okovani strahom, tjeskobom ili panikom? Tada se vraćam na ono što Biblija kaže. Ne treba mi pobožna plitkost. Ne trebam sladunjave objave s Pinteresta ili lijepe citate s Instagrama. Trebam Božju Riječ. To je […]The post Razlog zbog kojeg trebamo čitati Bibliju svaki dan i pamtiti je appeared first on Novi Život.
  - 17 hours ago 20 Feb 20, 5:06am -
 • Bog ti nikad ne okreće leđa: On razumije koliko ti je teško
  Bog ti nikad ne okreće leđa. Iako misliš da ne razumije koliko ti je teško, On ponekad iza kulisa radi stvari za tvoje dobro. The post Bog ti nikad ne okreće leđa: On razumije koliko ti je teško appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 19 Feb 20, 3:31pm -
 • Što će te Bog pitati kad umreš?
  Jednom sam čuo čovjeka koji je pričao kako ga je udario grom – dvaput. Stvarno je umro, i vjerovali ili ne, završio u nebu i razgovarao s Bogom. Bog ga nije pitao: “Jesi li dao sav svoj novac siromašnima?” ili “Jesi li podizao mrtve?” Umjesto toga Bog ga je upitao: “Jesi li naučio ljubiti?” Čovjek […]The post Što će te Bog pitati kad umreš? appeared first on Novi Život.
  - 1 day ago 19 Feb 20, 10:03am -
 • Prava milost isključuje svaku duhovnu sebičnost
  »On rano ujutro susrete svoga brata Šimuna.« Ivan 1,41 Ovo je primjeran i najbolji način za sve pojave pravog duhovnog života. Čim čovjek nađe Krista odmah počinje nalaziti druge. Neću ti vjerovati da si okusio med evanđelja ako ga možeš jesti sam. Prava milost isključuje svaku duhovnu sebičnost. Andrija najprije nađe svog brata Šimuna, a […]The post Prava milost isključuje svaku duhovnu sebičnost appeared first on Novi Život.
  - 2 days ago 19 Feb 20, 7:55am -
 • Zašto je Isus rekao: „Oče, u ruke tvoje predajem duh svoj!“?
  Na samom kraju Isusova života, dok je visio na križu, sunce se zamračilo te se zastor u hramu poderao na pola. Tada „povika Isus iza glasa: »Oče, u ruke tvoje predajem duh svoj!« To rekavši, izdahnu.“ (Luka 23,46).  Važno je primijetiti, kada je Isus rekao: „Oče, u ruke tvoje predajem duh svoj!“ On je citirao […]The post Zašto je Isus rekao: „Oče, u ruke tvoje predajem duh svoj!“? appeared first on Novi Život.
  - 2 days ago 19 Feb 20, 5:08am -

Rimokatolički portal

dnevno hr

 • novoProročanstvo o masonima dano 100 godina prije njihova nastanka! Evo što će činiti ljudima…
  Tada mladoj redovnici Marianni Torres 1610. godine, 100 godina prije nastanka prve masonske lože izrečene su poruke od Blažene Djevice Marije koje upozoravaju na masonsko djelovanje u 20. i 21. stoljeću. Majka Božja poručila je Mariani kako će progoni Crkve pod utjecajem đavla biti strašni te je opisala te događaje u budućnosti. Za ovo stoljeće […]
  - 8 hours ago 20 Feb 20, 1:24pm -
 • novoIsus se ukazao padre Piju i otkrio mu tajnu straha: Ovako ćeš znati da te napao Sotona
  Prema svjedočanstvu padra Pia, sveca koji je zaista živio jedan mističan život pun čudesa, postoje strahovi koje Gospodin dopusti kako bi duše još više približio k sebi, oni se razlikuju od strahova koje donosi Đavao. Pročitajte kako je Isus na jednom ukazanju to objasnio ovom svecu. – Jutros poslije svete Mise, dok sam još bio […]
  - 9 hours ago 20 Feb 20, 12:34pm -
 • Svećenik otkrio katolicima: OPREZ! Evo što se događa noću, ako ne možeš spavati!
  Fra Kevin Staley-Joyce, svećenik Rimokatoličke nadbiskupije u Bostonu, iznio je svoje svjedočanstvo o jednom noćnom buđenju. Posvjedočio je kako ga je anđeo čuvar probudio za djelovanje nakon što mu se mobitel nehotice prebacio na bešuman način rada. Te večeri bio dežuran za potrebe bolesnika u bolnici, a zvali bi ga ako je netko bio na […]
  - 2 days ago 19 Feb 20, 6:40am -
 • TRI GODINE OD SMRTI HRVATSKOG PROROKA! Razotkrio sve što nam se događa!
  Tri godine je prošlo od smrti profesora Ivančića, velikog hrvatskog svećenika i Božjeg proroka koji je u svoje vrijeme žario i palio Duhom Gospodnjim u hrvatskom narodu, a onda se preselio Gospodinu! U nasljeđe je Hrvatima ostavio bezbroj plodova i nadahnjujućih mudrosti a jedna od tih je i svakako njegovo proroštvo i uputa za život […]
  - 3 days ago 17 Feb 20, 10:52am -
 • Poljski egzorcist: ‘Sotona nema vlast nad nama, osim ako…’
  Fra Petar Glas, rodom je iz Poljske, svećenik je i egzorcist u biskupiji Portsmouth u južnoj Engleskoj. Zaređen je 1989. godine te je član Međunarodnog udruženja egzorcista. Za Inside The Vatican, progovorio je o specifičnosti djelovanja zla. Fra Glas, možete li nam reći nešto o svom pozivu za sveto svećenstvo? Fra Petar Glas: Imao sam […]
  - 4 days ago 17 Feb 20, 8:18am -
 • Sveta Faustina: Tko ovako čini, nikad neće pobijediti!
  “Nekoliko riječi o ispovijedi i ispovjednicima. Govorit ću samo ono što sam iskusila i doživjela na vlastitoj duši” (Dn 112), piše sv. sestra Faustina u Dnevniku što nam ga je u baštinu ostavila kao istinsko blago. “I ponovno želim uputiti tri riječi duši koja želi odlučno težiti k svetosti i donositi plodove, odnosno imati koristi […]
  - 7 days ago 14 Feb 20, 9:21am -
 • Evo što se dogodi kad molimo samo tri Zdravo Marije dnevno!
  Otac kapucin Giovani Battista, vatreni širitelj pobožnosti Tri Zdravo Marije koju je dobila sv. Matilda iz Hockeborna zabilježio je ovaj čudesni događaj koji svjedoči milosno djelovanje ove dnevne molitve na čast Bezgrešne Djevice Marije. Odigrao se u seocu Sorzano, u španjolskoj pokrajini Rioja. Isusovac o. Santu održao je tamo misije i zabilježio sljedeće: Među seljacima […]
  - 11 days ago 10 Feb 20, 9:30am -
 • DA SE SMRZNEŠ Ovo su posljednje riječi bl. Alojzija Stepinca!
  Dana 10. veljače Katolička crkva u Hrvatskoj slavi Stepinčevo jer je toga dana umro blaženi Alojzije Stepinac (sveci i blaženici Katoličke crkve slave se obično na dan njihove smrti jer se smatra da je to ujedno dan njihova rođenja za Nebo). Bl. Alojzije Stepinac umro je 1960. godine u Krašiću, gdje je proveo zadnjih 8 […]
  - 11 days ago 10 Feb 20, 6:21am -
 • Alojzije Stepinac: Neka ne prođe dan da ne izmolite ovu molitvu!
  Stepinac se u krašićkom sužanjstvu prisjeća: “Gledajući sve što se događa kod nas i u svijetu, uvjerenja sam da se to ne događa bez specijalne asistencije đavla. Zato ja svako jutro čim ustanem, obučem se, i prvo mi je da izmolim egzorcizam Leona XIII. Svaki dan to činim od prošloga rata, kad me je na […]
  - 11 days ago 9 Feb 20, 11:40am -
 • OPOMENA VELIKOG MONAHA: Tko ovo čini, sam sebe upropaštava za vječnost!
  Sveti Pajsije Svetogorac jedan je od najznačajnijih i najuvaženijih svetogorskih staraca 20. stoljeća. Ovaj pravoslavni monah proteklih je desetljeća postao jedna od najsvetijih ličnosti u Grčkoj. Kanoniziran je od strane Grčke pravoslavne Crkve 13. siječnja 2015. godine. Evo što je ovaj mudri starac rekao o gunđanju i zanovijetanju kojemu su toliki skloni: Koristi samo nesreći, […]
  - 12 days ago 9 Feb 20, 7:38am -

suvremenazena.hr - duhovnost

 • novoVrhunski doživljaj zvuka uz Galaxy Buds+
  Vrhunski doživljaj zvuka uz Galaxy Buds+ suvremenažena.hrNajugodnije i najkvalitetnije iskustvo slušanja do sada Suvremeni način života potiče nas da sve više aktivnosti obavljamo u pokretu. Bez obzira je li riječ o telefonskom razgovoru, preslušavanju glasovnih poruka ili uživanju u glazbi tijekom dana ili treninga, bežične slušalice neizostavan su i moderan gadget. Upravo je Samsung, oslanjajući se na izvanredan bežični zvuk koji nude [...]Vrhunski doživljaj zvuka uz Galaxy Buds+ Suvremena žena
  - 1 hour ago 20 Feb 20, 8:39pm -
 • novoHrvatski modni brand Galko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2020
  Hrvatski modni brand Galko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2020 suvremenažena.hrVrhunske kožne torbe u nježnim nijansama idealan su modni dodatak za proljeće Uzbuđenje zbog povratka toplijeg vremena i sunčanih dana u nama budi želju za otkrivanjem modnih trendova za proljeće i ljeto 2020. Hrvatski proizvođač Galko predstavio je novu kolekciju modnih torbi kojom i dalje vješto održava nepogrešiv klasični Galko stil. Ovaj brend je poznat [...]Hrvatski modni brand Galko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2020 Suvremena žena
  - 1 hour ago 20 Feb 20, 8:24pm -
 • novo#ReservedForMum kolekcija za stylish buduće mame
  #ReservedForMum kolekcija za stylish buduće mame suvremenažena.hrNeodoljivi krojevi i tkanine koje ćete obožavati Sve buduće mame razveselit će vijest kako je Reserved po prvi puta lansirao kolekciju za trudnice i pripremio prave modne poslastice online ekskluzivama. Kao dio obiteljske tvrtke, vođen namjerom da bude prisutan i u tako važnom životnom trenutku, Reserved s kolekcijom #ReservedForMum podržava sve mame i kroz modni izričaj [...]#ReservedForMum kolekcija za stylish buduće mame Suvremena žena
  - 13 hours ago 20 Feb 20, 8:40am -
 • Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K flagship televizor na europskom tržištu
  Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K flagship televizor na europskom tržištu suvremenažena.hrUz najnoviju generaciju QLED 8K TV-a, predstavljen je i prošireni portfelj QLED 4K, Lifestyle i MicroLED uređaja Tvrtka Samsung Electronics je na Samsung Forumu, koji se održao u Mediteranskom konferencijskom centru u gradu Valleta na Malti, predstavio svoje najnovije televizore i audio uređaje za područje Europe u 2020. godini. Među njima su Q950TS QLED 8K [...]Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K flagship televizor na europskom tržištu Suvremena žena
  - 1 day ago 19 Feb 20, 12:03pm -
 • Visoki plank s lateralnim podizanjem ruku
  Visoki plank s lateralnim podizanjem ruku suvremenažena.hrSAVJET Za bolje sutra… Riješite se masnih nakupina na leđima, osjećat ćete se puno bolje i vitalnije te povećati funkcionalnost svojih leđa. Zauzmite položaj visokog planka na ravnim rukama u liniji s ramenima, noge postavite malo šire od širine kukova i naizmjenično podižite svoje ruke u stranu do visine ramena, pritom držite kukove i trup [...]Visoki plank s lateralnim podizanjem ruku Valentina Sumpor
  - 1 day ago 19 Feb 20, 12:00pm -
 • U novoj ekonomiji, informacija, edukacija…
  U novoj ekonomiji, informacija, edukacija… suvremenažena.hrU novoj ekonomiji, informacija, edukacija i motivacija su sve. B. ClintonU novoj ekonomiji, informacija, edukacija… Suvremena žena
  - 1 day ago 19 Feb 20, 10:00am -
 • Geberit Bambini – Sanitarni prostori prilagođeni djeci
  Geberit Bambini – Sanitarni prostori prilagođeni djeci suvremenažena.hrDjeca imaju posebne zahtjeve za kupaonice u dječjim vrtićima, školama i drugim ustanovama. Oprema za kupaonice prilagođena djeci omogućuje i olakšava stjecanje higijenskih navika na razigran način. Djeca se vole igrati s vodom! Uz posebne umivaonike od čvrstog materijala, lako je potaknuti djecu da se igraju s vodom u sanitarnim prostorijama. Kaskadni umivaonici na različitim [...]Geberit Bambini – Sanitarni prostori prilagođeni djeci Suvremena žena
  - 2 days ago 19 Feb 20, 8:58am -
 • Otvorena nova trgovine Alpina obuće u City Centeru One East u Zagrebu
  Otvorena nova trgovine Alpina obuće u City Centeru One East u Zagrebu suvremenažena.hrOd sada u Alpini i obuća najstarijeg slovenskog branda Peko i Peter Kozina Alpina kao prepoznatljivo ime u svijetu obuće, koja već više od sedam desetljeća njeguje profesionalnu strast prema proizvodnji obuće, u svom je poslovanju na hrvatskom tržištu napravila novi iskorak. S ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, Alpina je ovog [...]Otvorena nova trgovine Alpina obuće u City Centeru One East u Zagrebu Suvremena žena
  - 2 days ago 19 Feb 20, 8:45am -
 • AKO SI NEPOŽELJAN, UPORNOST SE NE ISPLATI – Kako odbiti nepoželjne udvarače
  AKO SI NEPOŽELJAN, UPORNOST SE NE ISPLATI – Kako odbiti nepoželjne udvarače suvremenažena.hrŽena se može naći u situaciji da dobije ponudu za romansu iako je zauzeta. Muškarci su lovci i oni ne mogu znati je li plijen slobodan. I dok oni iskusniji već prepoznaju znakove da su ušli u slijepu ulicu što se udvaranja tiče, neiskusni lovci će inzistirati i dalje iako im žena suptilno pokušava dati [...]AKO SI NEPOŽELJAN, UPORNOST SE NE ISPLATI – Kako odbiti nepoželjne udvarače Suvremena žena
  - 2 days ago 19 Feb 20, 7:58am -
 • SVJESNO RODITELJSTVO – Zapalite u sebi vatru osobnog rasta
  SVJESNO RODITELJSTVO – Zapalite u sebi vatru osobnog rasta suvremenažena.hrŠto je to svjesno roditeljstvo? Jednostavno rečeno – to znači biti svjestan svega što u svom roditeljskom pozivu činimo, osjećamo, biramo, razmišljamo. Ovako rečeno, mogli bismo pomisliti: “Pa naravno! Jasno da sam svjestan svega što činim! Osobito u odnosu na svoje dijete.” No, to nije uvijek tako jednostavno. Svi mi, kao ljudi u našim svakodnevnim [...]SVJESNO RODITELJSTVO – Zapalite u sebi vatru osobnog rasta Suvremena žena
  - 2 days ago 18 Feb 20, 11:52am -