Vijesti.me
Mondo.me

 • novoTokom radnog vremena ne mogu predstavljati partiju
  Javni funkcioneri koje imenuje Vlada ili bira lokalna samouprava, državni službenici i namještenici tokom radnog vremena ne mogu da učestvuju u izbornoj kampanji, niti javno da izražavaju svoje stavove povodom izbora.
  - 13 hours ago 21 Aug 19, 6:23am -
 • Crna Gora posvećena transatlantskom savezništvu
  Crna Gora je posvećena transatlantskom savezništvu i sistemu vrijednosti kao članice NATO-a, rekao je predsjednik države Milo Đukanović.
  - 1 day ago 20 Aug 19, 12:33pm -
 • Predsjednika Savjeta ASK biraju sjutra
  Savjet Agencije za sprječavanje korupcije (ASK), koji ima pet članova, izabraće sjutra predsjednika tog tijela.
  - 2 days ago 19 Aug 19, 1:22pm -
 • Damjanović: Poslednji trenutak za ozbiljan politički di
  Nacrtom novog zakona o izboru poslanika i odbornika nijesu dotaknute suštinske stvari koje se tiču izbornog procesa, ocijenio je nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović
  - 3 days ago 18 Aug 19, 11:30am -
 • Karpenter: Kremlj će se miješati u crnogorske izbore
  Region Zapadnog Balkana pati od nedostatka pažnje velikih sila, ocijenio je nekadašnji zvaničnik Pentagona, direktor Pen Bajden centra u Vašingtonu Majkl Karpenter.
  - 4 days ago 18 Aug 19, 6:45am -
 • DPS Nikšić osudio skrnavljenje objekta CPC
  Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić najoštrije je osudio vandalski čin, kojim je oskrnavljen objekat Crnogorske pravoslavne crkve u Nikšiću.
  - 5 days ago 16 Aug 19, 8:31pm -
 • "U ski rizorte će biti uloženo oko 100 miliona eura"
  Vlada će do 2022. godine samo u izgradnju novih ski rizorta, računajući kompletnu putnu, elektro i komunalnu infrastrukturu, uložiti oko 100 miliona eura, saopštio je direktor Uprave javnih radova, Rešad Nuhodžić.
  - 5 days ago 16 Aug 19, 11:10am -
 • Damjanović:Posebnom klubu pripada jedno mjesto u Odboru
  Posebnom kluba poslanika pripada jedno mjesto u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva i svako drugo rješenje, kao plod raznih dogovora, bilo bi grubo kršenje zakona, rekao je šef tog kluba Aleksandar Damjanović.
  - 6 days ago 16 Aug 19, 6:09am -
 • Pavićević: Vlast u Budvi direktno ruši Mandić
  Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević kazao je da budvansku vlast "direktno ruši" lider Demorkatskog fronta Andrija Mandić.
  - 6 days ago 15 Aug 19, 12:38pm -
 • "Srbija nije više „tamo daleko“,nego sve dalje i dalje"
  Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi reagovao je na humanitarni koncert koji je održan sinoć na Kanli kuli, navodeći da su “tzv. humanisti otvoreno pokazali svim građanima Crne Gore što misle o njima i o CG"
  - 8 days ago 13 Aug 19, 5:00pm -
 • Koncert za "braću na Kosmetu" (VIDEO)
  Crna Gora nije zaboravila svoju braću na Kosmetu poruka je humanitarnog koncerta “ Za naše Kosovo i Metohiju” održanog sinoć po 29. put na Kanli kuli u Herceg Novom.
  - 8 days ago 13 Aug 19, 9:37am -
 • "Zbog sabora trubača ide se u Guču, a ne u Budvu"
  Odbornik Crnogorske u SO Budva Pero Duletić reagovao je na najavu da će se za dvije sedmice na Jazu održati manifestacija „Guča u Budvi”.
  - 12 days ago 9 Aug 19, 12:15pm -
 • Zabrana pušenja u zatvorenom prostoru od srijede
  U Crnoj Gori zabrana pušenja u zatvorenom prostoru stupa na snagu 14. avgusta, na osnovu Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda.
  - 13 days ago 9 Aug 19, 6:04am -
 • NATO pomaže i u vanrednim situacijama
  Crna Gora kao članica NATO-a uvijek može računati na pomoć Alijanse u vanrednim situacijama, poručio je direktor Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Mirsad Mulić.
  - 14 days ago 8 Aug 19, 6:52am -
 • Iz Dobrote nema gdje 101 pacijent
  U Specijalnoj bolnici za psihijatriju u Kotoru nalazi se 101 pacijent koji,prema medicinskim protokolima, više ne bi trebalo da boravi u toj ustanovi,a do sada je riješen problem samo jednog koji je smješten u domu za stare, piše Pobjeda
  - 14 days ago 8 Aug 19, 6:22am -
 • Udes u Pljevljima, dvije osobe povrijeđene
  U udesu koji se danas oko 17 sati dogodio u ulici Oslobođenja u Pljevljima lakše su povrijeđene dvije osobe, prenosi portal PV informer.
  - 16 days ago 5 Aug 19, 5:53pm -
 • Kamere na graničnim prelazima
  Servis Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), preko kojeg građani mogu da se informišu kakvo je stanje na graničnim prelazima, pušten je u rad, saopšteno je iz tog Vladinog resora.
  - 16 days ago 5 Aug 19, 3:26pm -
 • Simović: "Moja izjava" o Sinjajevini je još jedna laž!
  Potpredsjednik Vlade Milutin Simović kazao je da nije istina da je izjavio da će vojni poligon na Sinjajevini nanijeti nedoknadivu štetu toj planini.
  - 16 days ago 5 Aug 19, 2:27pm -
 • Knežević oštro po Demokratama: "Opoziciona veleizdaja!"
  Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević ocijenio je u intervjuu za Pobjedu da je usvajanjem izmjena Odluke o formiranju Odbora za reformu izbornog zakonodavstva ozvaničena koalicija Demokrata i DPS
  - 17 days ago 5 Aug 19, 6:14am -
 • Nema posebnog staža za vrijeme služenje vojnog roka
  Crnogorska Vlada smatra da ne treba prihvatiti predložene izmjene Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, kojima se predviđa da se osiguraniku može uračunati u poseban staž vrijeme provedeno na odsluženju vojnog roka.
  - 17 days ago 4 Aug 19, 11:11am -
 • PRVI PUT NA MORU: Djeca s Kosova stigla u Tivat
  Djeca iz srpskih enklava s Kosova i Metohije, njih više od 40, doputovalo je danas na ljetovanje u Tivat, zahvaljujući francusko-srpskom humanitarcu Arnu Gujonu i francuskoj organizaciji "Solidarnost za Kosovo i Metohiju".
  - 18 days ago 3 Aug 19, 8:20pm -
 • Prijestonica jača veze sa dijasporom u Argentini
  Gradonačelnik Aleksandar Kašćelan i predsjednik Crnogorske zajednice u Buenos Airesu Emilio Martin Ognjenović potpisaće sporazum o saradnji
  - 18 days ago 3 Aug 19, 12:31pm -
 • Odlučno protiv kriminala!
  Vlada Crne Gore odlučno se suprotstavlja kriminalu u cilju izgradnje pravedne i bezbjedne države.
  - 18 days ago 3 Aug 19, 12:27pm -
 • Janović najbolje ocijenjen, Milu se najviše vjeruje
  Član Upravnog odbora Ipsos Adria profesor dr Srđan Bogosavljević, u intervjuu za Pobjedu rekao da istraživanja ove agencije pokazuju da je stav opredijeljenih birača je izrazito u korist vlasti.
  - 20 days ago 2 Aug 19, 5:08am -
 • Vlada će izdati garanciju za rekontrukciju HE Perućica
  Vlada će izdati garanciju za Ugovor o zajmu između Njemačke razvojne banke (KfW) i Elektroprivrede (EPCG) za projekat rekonstrukcije i modernizacije hidroelektrane (HE) Perućica.
  - 20 days ago 1 Aug 19, 7:36pm -
 • Farmerima ove godine već isplaćeno preko pola miliona!
  Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja isplatilo je farmerima 555,7 hiljada eura premije za mlijeko prerađeno na gazdinstvima, za prvih šest mjeseci ove godine.
  - 20 days ago 1 Aug 19, 1:23pm -
 • Preduzeće aktivnosti za ispunjavanje preporuka DRI
  Ministarstvo finansija preduzeće sve neophodne aktivnosti da bi ispunilo preporuke Državne revizorske institucije (DRI) i formiralo jedinstvenu evidenciju državne imovine, saopštili su iz tog Vladionog resora.
  - 21 days ago 1 Aug 19, 5:59am -
 • Rok za izbornu reformu 15. novembar
  Skupština Crne Gore usvojila je sinoć izmjenu Odluke o obrazovanju Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva koja predviđa da se rok za izradu izbornog zakonodavstva produži do 15. novembra.
  - 21 days ago 1 Aug 19, 5:57am -
 • "Benefit ulaska u NATO je bezbjednost moje porodice"
  Benefit od ulaska u NATO je bezbjednost i sigurnost moje familije i prijatelja, poručuje kapetan Danko Kovačević, zamjenik komandira i pješadijske čete Vojske Crne Gore u okviru kampanje We Are NATO.
  - 21 days ago 31 Jul 19, 7:32am -
 • Izmjene izbornih zakona do 31. oktobra
  Odbor za reformu izbornog i drugog zakonodavstva dostaviće parlamentu izmjene izbornih zakona do 31. oktobra, umjesto 30. septembra, kako je ranije bilo predviđeno.
  - 22 days ago 31 Jul 19, 5:43am -